Telefoon

Vloerstyling

Start hier uw reis van inspiratie in de wereld van vloerstyling

U vindt bij ons een veelzijdige collectie hoogwaardig tapijt, laminaat, marmoleum, vinyl en pvc vloerbekleding.


"Tapijt"


Merken als Parade, Desso, Bonaparte en Heuga zijn te vinden in onze showroom.
Voor de meeste uiteenlopende toepassingen in vele fraaie dessins, van een strakke korte bouclé tot dynamische zwierig hoogpool, de mogelijkheden voor een behaaglijke sfeer en een individuele stijl in uw interieur zijn nagenoeg eindeloos.
Kwaliteit voor jarenlang onbezorgd woonplezier.
Uiteraard kunt u ook het zorgvuldige opmeten en het vakbekwaam leggen van uw tapijt met een gerust hart aan ons overlaten.
Ook bieden wij de mogelijkheid volume karpetten op maat te maken met diverse rand afwerkingen
Uiteraard kunnen wij ook de juiste maten van uw gordijnen bij u thuis komen opmeten, uw gordijnen in elke denkbare stijl perfect confectioneren en voor u ophangen.

Wij voeren hiervan volgende merken:

 

tapijt

"Laminaat"


Niet alle laminaat is hetzelfde. Voordat u laminaat gaat aanschaffen, moet u nagaan welke laminaatvloer het beste bij u past.
Naast de keuze uit vele briljante decors, de zwelbescherming van de kernplaat, de vochtbescherming en de kwaliteit van de klikverbinding moet u ook letten op gebruikersklasse en de geluidreducerende eigenschappen.
Om de juiste keuze te maken helpen we u graag waarbij de mogelijkheid bestaat om bij u thuis te komen met de diverse laminaat stalen.

Wij voeren hiervan het volgende merk:

 

laminaat

"Marmoleum"


De vloer waar iedereen wel eens overheen is gelopen.
Marmoleum is de meest duurzame vloer ooit, helemaal gemaakt uit puur natuurlijke grondstoffen, lijnolie, kalksteen, hars, jute, houtmeel en kleurpigmenten, gegarandeerd vrij van zware metalen.
De designers zorgen ieder jaar weer voor een eigentijdse aanpassing van het uitgebreide kleurenpalet, passend in elk interieur.
Marmoleum de vloer die tegen een stootje kan, functioneel en praktisch.
Ook verkrijgbaar als Marmoleum Click

Wij voeren hiervan het volgende merk:

 

marmoleum

"Vinyl"


Hoogwaardige vinyl biedt u de zekerheid van een zeer fraaie, duurzame en buitengewoon onderhoudsvriendelijke vloerbedekking.

Met een keuze uit een enorm aantal eigentijdse kleuren en talloze decoratie –en combinatie mogelijkheden kunt u naar uw individuele wensen en ideeën gestalte geven aan uw interieur.

Laat u in alle rust inspireren door de voorbeelden in onze royale showroom

Wij voeren hiervan het volgende merk:

 

vinyl

"PVC"


PVC vloeren zijn met hun prachtige dessins nauwelijks van echt te onderscheiden.
Ze hebben hun waarde en toepassing bewezen in de projectwereld en komen nu ook als laatste trend voor de particulier in ruime keuze op de markt.
Een PVC vloer is waterafstotend, streep- en vlekbestendig, geluiddempend, geschikt voor vloerverwarming, onderhoudsvriendelijk en duurzaam.
PVC is leverbaar in stroken om te verlijmen en als clickvloer.
Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.

Wij voeren hiervan het volgende merk:

 

vinyl

Wilt u meer informatie kom snel naar onze winkel of:

Telefoon